Linda_2018_HR_Website_edited.jpg
GET TO KNOW 
Linda Herron

Born and raised in Rhode Island, Linda Herron knows firsthand what it is like to grow up as an identical twin. In fact, the most wonderful part of her childhood was spending time with her best friend and twin sister.

 

​Because Linda recognizes the unique bond—and the unique challenges—that being a twin entails, she was inspired to create a series of children’s stories about being an identical twin.

When she isn’t writing children’s books, Linda spends much of her time writing business articles and blogs. As a Financial Expert, she provides strategic advising that transforms businesses by boosting profitability. Her financial expertise has been featured on media outlets including American Express, LendingTree, and Daily Business News, and she holds a bachelor’s degree in accounting from Bryant University.

 

Today, Linda lives in California and enjoys the sunny, seventy-five-degree weather every day. Though her twin still lives in Rhode Island, they visit each other to spend time together. 

 

A fun and heartwarming tale about twins who embrace their individuality and their twinship!

Mac and Madi are twins, and that means they have the same smile, the same hair, and even the same birthday! 

Packed with vibrant, colorful illustrations and adorable stories, this delightful children’s books explore the importance of individuality and being yourself. Kids of all ages will love this exciting tale, discovering a valuable lesson while enjoying a relatable story with endearing characters. An ideal read for twins to help them find their identities and practice personal growth, they will quickly become their favorite books!

The Twins Mac & Madi' series promises;

  • A wonderful read for all ages, especially 4-8

  • Teaches a valuable lesson about individuality and being yourself

  • Features colorful illustrations and a fun story

  • Great for families with twin brothers, twin sisters, and expecting parents of twins

  • Perfect for bedtime stories, group reading, storytimes, and one-on-one

  • Makes a lovely gift for birthdays, stocking stuffers, holidays, and more!

TWINS MAC & MADI
Children Series
 

1/1

Frequently Asked Questions

Melyik csomag a legjobb számunkra/számomra?


Különböző igényeknek más megoldás felel meg a legjobban. Az "E-learning" opció azoknak a legmegfelelőbb, akik gyorsan akarnak tanúsítványt szerezni, és/vagy a lehető legkevesebb pénzből szeretnék úgy megvalósítani a munkahelyi elsősegély képzést, hogy a minőségből nem szeretnének lejjebb adni, és hasznos, élvezetes e-learning képzésen szeretnének részt venni. További előny, hogy magánemberként is, azonnali hozzáférést rendelhetsz. Akik a legfelkészültebb ellátókat szeretnék a munkahelyre, azoknak a "Kombinált" csomagot ajánljuk, hiszen itt a gyakorlati képzés előtt minden dolgozó az e-learning videós tananyagaiból felkészül, így a személyes képzésen már csak a gyakorlásra kell figyelni. Előny, hogy az e-learninget mindenki rugalmasan végezheti el (számítógépen, okostelefonon, stb.), így nem kell egyszerre mindenkit kivenni a munkából. Az ismereteket mélyíti, hogy nem csak egy alkalommal találkoznak a résztvevők az életmentő információkkal. Fontos: a személyes gyakorláson csak az vehet részt, aki az e-learninget előző este 20 óráig elvégezte, ezt a rendszerünk nyilvántartja. A "Személyes" oktatást azoknak javasoljuk, akiknél nem megoldható az e-learning (például: számítógépet vagy okoseszközöket nem használó munkavállalók). Ha még mindig nem tudod/tudjátok, mi a legmegfelelőbb választás, vagy esetleg egyéni megoldást kerestek, keressetek bátran a lenti elérhetőségeinken.
Milyen fizetési opciók vannak?


Cégek számára az e-learning hozzáférés adásával egy időben, vagy személyes oktatás esetén azzal egy időben számlát állítunk ki, melyet 30 napon belül átutalással kell fizetni (ettől eltérni előzetes megbeszélés alapján lehet). Ha magánszemélyként e-learning hozzáférést rendelsz, azt megrendeléskor az OTP biztonságos felületén tudod fizetni (mi nem kapjuk meg a kártyaadataidat, csak az OTP). Lehetőség van átutalásos vagy csekkes fizetésre is, erről a lenti e-mail címünkön tudsz érdeklődni.
Jótékonysági szervezetek, rászorulók számára milyen megoldások vannak?


Az SOS Elsősegély rendszeresen támogat jótékony ügyeket, lehetőségeihez mérten. Több éve oktatjuk ingyenesen a Bátor Tábor önkénteseit, hogy szükség esetén szakszerűen segíteni tudjanak a táborozó beteg gyermekeknek a szaksegítség érkezéséig. Oktattunk már a Generalival együttműködésben sok gyermekotthonban (nagy élmény számukra, hogy hasznosnak és értékesnek érezhetik magukat, ha képesek életet menteni), jártunk nullkomfortos cigánytelepüléseken, óvodákban, iskolákban is. Azt, hogy ezeket megtehetjük, a fizető ügyfeleinknek köszönhetjük, így rendeléssel ezeket az ügyeket is támogatjátok. Aki úgy érzi, rászorul jótékony oktatásra, vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti elérhetőségeink egyikén.
Kötelező számunkra a munkahelyen elsősegélynyújtó képzés?


Röviden: igen. Hosszabban: "Minden munkahelyen és műszakban a tevékenység és a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve az ott dolgozók számától függően kialakított elsősegélynyújtó felszerelést vagy mentődobozt és a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétét kell biztosítani." [3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendelet a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről: 20. § (1)]
Van még kérdésünk, hol tehetjük fel?


Kérdéseket, egyéni igényeket, kéréseket az info@soselsosegely.hu címen vagy a 06304102550 számon várjuk.
Mit tartalmaz az e-learning?


20 db néhány perces, ütős videót, amiben Márkus Dávid mentőtiszt vezet be az életmentés fortélyaiba közvetlen stílusban. Élvezni fogod! A saját tempódban haladhatsz, bármilyen eszközről elvégezheted (okostelefon/tablet/számítógép), tölthetsz le összefoglalót, és ellenőrizheted a tudásodat is. Ha bármi kérdésed lenne, az e-learning felületen felteheted, és megválaszoljuk.
(Jogi információ) Felnőttképzésnek minősül-e az e-learning?


Jelen e-learning kurzus nem tartozik az aktuális Felnőttképzési tv. (2013. évi LXXVII. törvény) hatálya alá, így nem minősül felnőttképzésnek, hiszen az oktatás folyamatába az oktatók nem avatkoznak be, emberi interakció a tanulóval nem történik, az ügyfelek szoftver- és tartalomhozzáférést vásárolnak. (Ez Téged egyszerű felhasználókat csak annyiban érint, hogy nem kell 15 féle személyes adatot megadnod, és nem kell szerződést kitöltened és postáznod - úgyhogy ennek csak örülhetsz.)

 
GET IN TOUCH
contact me

TWINS MAC & MADI

San Jose, CA 95125

408-809-1001

hello@twinsmacandmadi.com

  • mac madi facebook
  • Mac madi instagram
  • mac madi pinterest

© 2021 by Twins Mac & Madi  I  Privacy